Van der Sluis Transport kiest voor naadloze efficiëntie met de AOI-module

KLANTCASUS

Van der Sluis Transport case in het kort

 • Naadloze efficiëntie
 • Menselijke fouten worden geminimaliseerd
 • Minder stress, zelfs tijdens piekuren en vakantieperiodes
 • Met het automatiseren van tussen de 25% of 50% van de orders wordt aanzienlijk veel tijd bespaard
 • Processen worden vergemakkelijkt
 • Iedereen in het team, van jong tot oud, kan er mee werken
 • Meer focus op de juiste dienstverlening

“Met de Automatische Order Invoer module hebben we nu bijna 100% zekerheid dat de gegevens direct, snel en correct worden ingevoerd, waardoor menselijke fouten tot een minimum worden beperkt.”

Bram PekelVan der Sluis Transport

Van der Sluis Transport is al jaren actief in transport. De organisatie is gespecialiseerd in diverse soorten transport, zoals losgestort transport, huiftransport, stukgoed, groupage transport en complete ladingen, voornamelijk van en naar Scandinavië. Met honderden opdrachtgevers komt er dagelijks een stortvloed aan orders binnen.

In de dynamische wereld van transport en logistiek is het zaak om mee te gaan met de tijd. Dit besef dreef ook Van der Sluis Transport. Ze merkten op dat handmatige orderinvoer leidde tot inefficiënties, vooral tijdens drukke periodes en vakanties. De telefoon en e-mail draaien standaard overuren bij Van der Sluis Transport en de hele dag door worden orders geplaatst. Juist dan is nauwkeurigheid en efficiëntie noodzakelijk om frustratie en vertragingen in het orderverwerkingsproces te voorkomen.

Tijd én geld
besparen

Voor de implementatie van de AOI-module ondervond Van der Sluis Transport verschillende uitdagingen met het handmatig invoeren van orders. Vooral tijdens piekuren en vakantieperiodes konden de aanvragen nog wel eens oplopen. Met de AOI-module van Simply Deliver werk je met een oplossing dat tijd én geld bespaart. Bram geeft aan dat het systeem processen heeft vergemakkelijkt en nauwkeurigheid heeft bevordert. Menselijke fouten kunnen gebeuren, maar vereisten daardoor wel extra controle, wat kostbare tijd in beslag nam.“Het is niet zo’n groot probleem, maar je moest het voorheen wel altijd even checken. Die tijd is voorbij.”

Vraag demo aan

Van jong tot oud,
iedereen kan er mee werken

Tijdswinst was de initiële drijfveer achter de keuze voor een AOI-module, maar door de COVID-19-pandemie werd dit besluit wat uitgesteld. Na ongeveer een jaar kwam het idee opnieuw ter sprake, mede dankzij een ander bedrijf dat Van der Sluis Transport wees op de mogelijkheden van Simply Deliver. “We hebben een demo aangevraagd en dit werd vliegensvlug opgepakt. Vervolgens kwam Mitchell (van der Meulen red.) langs, samen met een collega, en ze begeleidden ons moeiteloos door het systeem. De module was binnen een paar weken geïmplementeerd. Na een korte cursus en een demo konden we zelf aan de slag. Dat is ook het fijne aan de AOI-module van Simply Deliver, het is écht simpel en eenvoudig in gebruik. Iedereen in het team, van jong tot oud, kan er mee werken.”

De tijdswinst en de demo toonden aan dat het systeem nauwkeuriger en correcter werkt dan menselijke invoer. Met een team van zes personen dat de hele dag door orders verwerkt voor veel klanten met talloze bestellingen, kan het automatiseren van tussen de 25% of 50% van deze al orders aanzienlijk veel tijd besparen. Het biedt zeker uitkomsten t.o.v. klanten die meerdere orders per week plaatsen. Tevens brengt het voordelen mee voor de klant van de klant. De AOI-module geeft namelijk ook de laad-en lostijden terug naar de klant. Zo weet een klant precies wat de status van zijn zending is.

Focus
op eigen kracht

De implementatie van de Automatische Order Invoer module heeft Van der Sluis Transport geholpen om zijn operationele processen te stroomlijnen, de efficiëntie te verhogen en de nauwkeurigheid te verbeteren. Met de AOI-module kunnen orders automatisch worden verwerkt. De onboarding van nieuwe of extra klanten kan Van der Sluis Transport vervolgens zelf. Bij vragen staat het Simply Deliver team direct klaar met antwoorden. Zo blijft het bedrijf vooroplopen in klantgerichte service en operationele excellentie. Bram bevestigt: “De kracht van Van der Sluis zit in het snelle schakelen en het persoonlijke contact. Zelfs op het laatste moment kunnen wij snel schakelen. We zijn constant bereikbaar en erg klantgericht. Door het gebruiken van de AOI-module ontlasten we onze mensen en kunnen we ons nog meer richten op de juiste dienstverlening. Zo komt de kracht van Van der Sluis Transport nog beter tot zijn recht.”

Gun je jouw betrokken afdelingen ook meer rust, zelfs tijdens piekperiodes en vakanties? Kies voor de AOI-module van Simply Deliver. Het is simpel, gebruiksvriendelijk en het leidt tot kostenbesparing en efficiëntie.

Ontdek de AOI-module

Heeft u vragen?

Wij horen graag van u.

  Of neem contact op

  Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialist.

  Hoe nuttig was deze pagina?

  Klik op een ster om deze te beoordelen!

  Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 3

  Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

  Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

  Laten we dit bericht verbeteren!

  Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?