PERSBERICHT | 24 juni, 2024

Simply Deliver sluit zich aan bij het Transporeon Integrated App Program

We zijn verheugd aan te kondigen dat Simply Deliver het nieuwste Transportation Management System (TMS) is dat zich heeft aangesloten bij het prestigieuze Transporeon Integrated App Program (TIAP). Deze strategische samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding om geavanceerde oplossingen te bieden die efficiëntie en operationele verbeteringen voor onze klanten stimuleren.

Aansluiting bij het TIAP-initiatief is meer dan alleen een integratie—het is een verbintenis om de logistieke ervaring voor onze wederzijdse klanten te verbeteren. Door gebruik te maken van de krachtige mogelijkheden van Transporeon’s Transportation Management Platform, kan Simply Deliver nu een reeks verbeterde functies aanbieden die zijn ontworpen om logistieke operaties te stroomlijnen en de algehele productiviteit te verhogen.

Een van de opvallende voordelen van deze integratie is de mogelijkheid om toegewezen transporten rechtstreeks vanuit het Transporeon-platform in Simply Deliver te importeren. Dit betekent dat onze klanten hun transportopdrachten naadloos kunnen beheren, zonder de noodzaak van handmatige gegevensinvoer of het risico op fouten. De automatische import van No Touch Orders vereenvoudigt het proces verder, waardoor moeiteloos beheer en tijdige besluitvorming over transportacceptaties of -afwijzingen mogelijk zijn.

Naast deze functies maakt onze integratie met Transporeon geautomatiseerde kentekenallocatie en voertuigtracking mogelijk, wat de administratieve last voor dispatchers aanzienlijk vermindert en zorgt voor nauwkeurige en up-to-date voertuiginformatie. Dit niveau van automatisering verhoogt niet alleen de efficiëntie, maar minimaliseert ook de kans op menselijke fouten, wat leidt tot betrouwbaardere en effectievere logistieke operaties.

Een ander belangrijk aspect van onze samenwerking is de verbetering van de efficiëntie bij slot-booking. Door de integratie met Transporeon bieden we onze klanten verbeterde planningsmogelijkheden, waardoor wachttijden worden verminderd en de benutting van middelen wordt geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat logistieke operaties soepel verlopen en dat de klanttevredenheid constant hoog blijft.

Bovendien biedt de volledige integratie met Trimble boordtelemetrie- en camerasystemen uitgebreide tracking- en monitoringmogelijkheden. Dit stelt klanten in staat om realtime inzicht te krijgen in voertuigprestaties en leveringsstatus, zodat ze de informatie hebben die ze nodig hebben om weloverwogen beslissingen te nemen en de controle over hun logistieke processen te behouden.

Bent u een Logistieke Dienstverlener die het Transporeon-platform, Trimble Transportation Europe of beide gebruikt? Ontdek hoe deze integratie de werklast van dispatchers kan verminderen, gegevensinvoerfouten kan minimaliseren en gemiste updates of boekingen kan voorkomen.

 

Door toe te treden tot TIAP, hebben we ons gecommitteerd om onze klanten te ondersteunen bij het…

  • importeren van toegewezen transporten rechtstreeks vanaf het Transporeon-platform in onze module.
  • automatisch importeren van No Touch Orders van Transporeon in onze module en het accepteren/afwijzen van transporten.
  • automatiseren van kentekenallocatie en voertuigtracking.
  • verhogen van de efficiëntie van slotboekingen.
  • profiteren van de volledige integratie met Trimble boordtelematica en cameratoestellen.

 

Meer weten? Bezoek deze pagina.

Meer weten?
Neem contact op
Osman Akdemir
Meer weten?
Neem contact op

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?