PERSBERICHT | 10 juli, 2024

Simply Deliver organiseert Logistics Innovation Day 2024: Een uniek en interactief event zoals je het niet eerder zag

LID2024 Simply Deliver

Wat zijn de ‘lessons learned’? Lage marges, tijdgebrek, veel concurrentie en de lijst aan toekomstige regelgeving in de logistieke sector zorgen voor veel zorgen bij ondernemers. Hoe kun je al deze aspecten blijven financieren? Welke bewezen oplossingen zijn er? Wat hebben de transportbedrijven die dit al hebben geïmplementeerd hierover te zeggen? De logistieke sector komt op 12 september 2024 bij elkaar om actief bewezen oplossingen te bespreken met interactieve sessies, lezingen en discussiepanels. Kom en ga naar huis met waardevolle inzichten en nieuwe contacten.

Op Logistics Innovation Day blijft geen enkele vraag onbeantwoord. We brengen actualiteiten aan het licht, onthullen de verborgen doelstellingen en laten onwetendheid als sneeuw voor de zon verdwijnen. Aan de hand van onderstaande thema’s brengen wij jou up to speed in de logistiek van morgen.

 • Kostenminimalisatie in de transport
  • Op welke manieren kan er bespaard worden op operationele uitgaven?
 • Realiseren van emissievrije logistiek
  • Welke duurzame ontwikkelingsdoelstellingen moeten organisaties behalen?
 • Financieren van de logistieke toekomst
  • Hoe kan een krimpende sector met het hoofd boven water blijven?
 • Het belang van CO2-rapportage
  • Waarom is het verkrijgen van inzicht juist nú zo belangrijk?
 • Optimaliseren van efficiënte processen
  • Welke stappen in jouw proces zijn er toe aan een revisie ronde?
 • Creëren van unieke waarde voor de klant
  • Hoe zorg je voor een onderscheidende marktpositionering?

 

Op Logistics Innovation Day 2024 duiken we diep in de kern van wat écht telt in de hedendaagse logistiek: kosteneffectiviteit, duurzame innovatie, en klant- en werknemerstevredenheid. Dit dynamische event legt de nadruk op hoe innovatieve IT-oplossingen, zoals automatische order entry, het klantportaal of een driver app de logistieke industrie kunnen transformeren door de kosten te minimaliseren en tegelijkertijd unieke waarde toe te voegen voor zowel klanten als werknemers.

Door middel van panel discussies en gastsprekers zullen we verder ingaan op hoe technologische vooruitgang kostenefficiënt kan zijn en zichzelf financiert. Met sprekers van onder andere Volvo Trucks, Shell Commercial Road Transport, Topsector Logistiek, Simply Deliver, Fleets-Online, MLM Promotions, Vos Transport Group, Claassen Logistics en BosDaalen zal er zeker geen gebrek zijn invloedrijke inzichten. Als experts in hun vakgebied, zullen zij ieder concrete voorbeelden en best practices delen over de snelle implementatie van slimme, bewezen IT-modules die zorgen voor tijdbesparing, rust, en een duidelijk overzicht binnen het bedrijf.

 

Kom en draag bij aan de toekomst van logistiek

De organisatoren van Logistics Innovation Day 2024 weten dat alleen samen de beste ideeën tot stand komen. De logistieke sector komt samen en bundelt haar krachten met maar één doel: kennisdelen, inspireren en netwerken. Wij nodigen onze deelnemers dan ook uit om op 12 september actief mee te denken over oplossingen en innovaties.

Registreer je nu en maak deel uit van de discussie die de toekomst van de logistiek vormgeeft: https://www.logisticsinnovationday.com

Logistics Innovation Day 2024 wordt georganiseerd door Simply Deliver, Fleets-Online en MLM Promotions.

Meer weten?
Neem contact op
Osman Akdemir
Meer weten?
Neem contact op

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?