Over ons
Logistieke IT moet een ondernemer blij maken.

Home » Over Simply Deliver

Converteer orders automatisch

Onze visie

Bij Simply Deliver hebben we gezien dat te veel projecten te complex, soms te duur of te laat worden opgeleverd. Wat de reden ook is, het leidt tot teleurstelling van de gebruiker en het helpt niet om een bedrijf te laten groeien. Bovendien is het helemaal niet duurzaam en dat is iets dat cruciaal is voor ons bedrijf. Logistieke IT is de afgelopen vijftien jaar aanzienlijk veranderd.

Terugkijkend op IT-successen, kunnen we een bepaald patroon herkennen: de oplossing was altijd eenvoudig. Technologie moet ondernemers helpen om een bedrijf soepeler te laten werken, te versnellen en te vereenvoudigen. En je moet er blij van worden!

Dit is ons doel en daarom noemen we onszelf Simply Deliver.

Onze missie

Simply Deliver is een oplossing voor leveringsbeheer.

Het is veel gemakkelijker te gebruiken en aan te passen dan elk  ander alternatief op de markt. Simply Deliver wil het simpel houden. De nieuwste technologie is beschikbaar voor de beste prijs per maand. Hiermee kunnen logistieke ondernemers hun voordeel doen!

Ons doel is om een betaalbaar trackingplatform te bieden dat veilige en transparante leveringen creëert, zodat je je geen zorgen hoeft te maken als je waardevolle goederen onderweg zijn.

Automatic file converter

Snel & automatisch je orders verwerken?

AUTOMATISCHE ORDER INVOER

Integreer klantorders & centraliseer alle communicatie

100% zichtbaarheid op de keten?

SUPPLY CHAIN CONTROL

Track en trace order zending delivery

Klanten snel real-time inzicht geven?

INTERMODAL ORDER MANAGEMENT

Een greep uit onze klanten