COLLEGA AAN HET WOORD | 05 September, 2023

Mitchel van der Meulen werkt al ruim drie jaar bij Simply Deliver.

Mitchel van der Meulen en Simply Deliver. Die kun je in een adem noemen. Bij Mitchel en Simply draait alles om Simplicity en efficiency. Om processen vergemakkelijken.

Mitchel is al bijna 3 jaar een vast onderdeel van het Simply Deliver team. In de rol van sales en product owner heeft hij het klantenportfolio zien groeien van tien naar 50+ bedrijven. Hij vertelt vol trots: “Na mijn opleiding logistiek aan de Hogeschool Rotterdam ben ik direct gestart bij Simply. Het is de dynamiek met verschillende modules die mij aanspreekt. Ik pas gewoon goed bij een jonge club en houd van de flexibiliteit. Van de founders van Simply leer ik veel en waardeer de ruimte die we krijgen om procesverbeteringen aan te dragen.”

Op de vraag wat Simplicity voor hem betekent, antwoordt Mitch vastberaden: “Ik krijg energie van het verschil maken wanneer klanten voor een uitdaging staan. Onze oplossingen bevinden zich op het snijvlak van IT en logistiek. Mijn kindje is toch wel de Automatische Order Invoer module. Hiermee kunnen klanten orderinvoerprocessen automatiseren. Het is vaak binnen enkele weken live en levert direct concrete resultaten. Ook het Client Portal heeft de wind in de zeilen. Ik ben altijd trots wanneer ik samen met het team in Turkije modules oplever en daarna snel verbeteringen weet door te voeren. In mijn functie ben je de brug tussen de klant en het ontwikkelteam in Izmir.”

“Het mooie van werken bij Simply Deliver is de diversiteit aan klanten. Ondanks dat de rode draad logistiek is, hebben ze allemaal zo hun eigen werkwijzen. Dat zie je ook terug in de grote verscheidenheid aan TMS- & WMS-systemen waar ze mee werken. Ik heb inmiddels al zoveel verschillende integraties meegemaakt. Elke keer loopt het weer als een zonnetje. Als ik dan op klantbezoek ben en de medewerkers zie genieten van de efficiency die wij mogelijk maken, vertrek ik altijd met een grote glimlach naar huis”, besluit Mitchel energiek.

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?