COLLEGA AAN HET WOORD | 05 September, 2023

Jonathan Gerard werkt al ruim een ​​jaar bij Simply Deliver.

Met klanten vrienden worden. Dat vindt Implementatie Consultant Jonathan Gerad bijzonder aan werken bij Simply Deliver. Hij is nu ruim een jaar in dienst en heeft vele klanten een vliegende start met de Automatische Order Invoer module bezorgd.

Jonathan over de prettige werkomgeving: “Alles wat ik doe speelt zich af op het snijvlak van IT en logistiek. Het fijne is dat ik word begeleid om beter te worden. Zo leren onder andere Frank, Osman en Mitchel mij de kneepjes van het vak.

“Als Implementatie Consultant begeleid ik projecten na de kick-off van A tot en Z. Ik rust niet voordat klanten de vruchten plukken van automatisch converteren. Het verbaast me dat niet ieder logistiek bedrijf hiermee bezig is. De voordelen van Automatische Order Invoer module zijn groot. Een klant is zelfs van vijf naar twee mensen op de orderinvoer gegaan. Met onze oplossingen helpen wij de logistieke sector vooruit”, vertelt Jonathan enthousiast.

“Het mooiste compliment is wanneer klanten aangeven dat wij verder gaan dan anderen. Aandacht hebben voor de klant, dat is echt het Simply Deliver-DNA. Klanten waarderen het dat wij altijd een oplossing proberen te zoeken met het team. Ik ben trots dat de samenwerking met het ontwikkelteam in Turkije zo goed loopt. Teamwork makes the dream work”, besluit Jonathan.

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?