COLLEGA AAN HET WOORD | 6 Maart 2024

Ilse de Roo begon als stagiaire en is inmiddels Business Analist bij Simply Deliver

[seopress_breadcrumbs]

Een passie voor logistiek en IT. Dat heeft Ilse zeker. Van een afstudeerstage bij het team voor Automatische Order Entry naar inmiddels parttime Business Analist voor ITMS. Met haar achtergrond in logistiek management, versterkt door haar recente master Data Driven Design van de Hogeschool Utrecht, brengt ze een unieke mix van kennis en vaardigheden naar het team.

Tijdens haar studie ontdekte Ilse een groeiende interesse in de IT-aspecten van de logistiek. Deze interesse leidde haar naar een afstudeerstage bij Simply Deliver, waar ze stage liep in het team van de AOE-module. Na een succesvolle stage was ze nog niet klaar met Simply Deliver. Sterker nog, haar enthousiasme en toewijding resulteerden in een blijvende rol bij Simply Deliver.

Binnen SD houdt Ilse zich bezig met ITMS, waar ze Product Owner Benjamin ondersteunt in het controleren van nieuwe functionaliteiten en het uitschrijven daarvan. Verder helpt ze klanten bij vragen. “Het leuke aan ITMS is de complexiteit en klantspecifieke benadering. Het product is groot en ingewikkeld, waardoor je er dieper in kan duiken. Verder kijken we veel naar de wensen van de klant en hoe je dit vertaalt naar een functionaliteit, die uiteindelijk weer ontwikkeld wordt in toegankelijke functionaliteiten die breed inzetbaar zijn. Dit proces geeft me veel energie; het vereist niet alleen diepgaande kennis van het product maar ook een intuïtief begrip van de klantbehoeften.”

Als we Ilse vragen om Simply Deliver te omschrijven in drie kernwoorden antwoordt ze direct: “Innovatief, snel en collegiaal. De organisatiecultuur van Simply Deliver wordt voor mij gekenmerkt door snelle implementaties en vooruitstrevendheid. We schakelen snel, zowel intern als naar klanten toe. Ook proberen we sneller te zijn dan andere partijen in de markt met nieuwe functionaliteiten of de live-gang van klanten. Verder werken we hecht samen binnen het team en is het altijd gezellig.”

Een ideale werkdag voor Ilse bestaat uit een mix van projectmanagement, klantinteracties, en samenwerking met collega’s. Van stand-up meetings tot klantoverleggen; elke dag biedt nieuwe uitdagingen en leermomenten. ITMS is voor Ilse, tot dusver haar favoriete oplossing, omdat het symbool staat voor de complexiteit en klantgerichtheid die haar rol zo boeiend maken.

Wij zijn in ieder geval blij met Ilse in ons team en kijken uit naar de toekomst!

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 5 / 5. Stemtelling: 5

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?