Het ecosysteem voor de logistiek

Simply

VRAAG DEMO AAN

Het ecosysteem:

oplossingen van
offerte tot facturatie

Bij Simply Deliver ondersteunen wij u met ons ecosysteem tijdens elke stap van uw bedrijfscyclus. Wij leveren softwareoplossingen voor de logistieke sector van offerte tot facturatie. Ons ecosysteem is een end-to-end oplossing en gemaakt voor alle bedrijven in de logistieke sector. Het is aan u of u een deel van de SaaS-oplossing wilt of de complete oplossing.

Acquisition
& Brokerage

Geef uw commercie een impuls

Het vinden van de beste routes voor een transportaanvraag kan een tijdrovende taak zijn. Met de CRM & Offer Management module van ons ecosysteem geeft u uw commerciële activiteiten een impuls. U krijgt automatisch route opties voor de transportaanvraag, proactieve geautomatiseerde opvolging en een 100% duidelijk overzicht van al uw verkoopactiviteiten.

CRM & Offer Module

Met dit alles-in-één commercieel beheer voor de logistieke markt digitaliseert u zeer snel uw sales & CRM processen

Platform Connectivity

Naadloze realtime gegevensuitwisseling met platforms tijdens elke stap van de bedrijfscyclus, zodat u geen enkele kans op winst meer mist!

Contract Management
Collaboration

De commerciële module maakt communicatie met uw zakenpartners zeer eenvoudig, van spotprijsaanvragen tot lange termijn onderhandelingen over aanbestedingen. Wilt u uw verkoop een impuls geven? 

Planning

Krijg 100% efficiëntie en transparantie in uw orderbeheer. Empower uw klanten!

U kunt uw klanten of medewerkers niet dwingen om met één methode voor orderinvoer te werken. De perfecte wereld bestaat niet! Je moet ze de juiste tools geven om naadloze efficiëntie en transparantie te creëren. Het Simply Deliver ecosysteem biedt de juiste tools voor orderbeheer en planning die elk soort proces in elke situatie kunnen automatiseren. Onze plug & play-modules bieden geautomatiseerde orderinvoer (van elk bestand naar order, PDF, Word, Excel enz.), ultramoderne prachtig ontworpen klantportals of backoffice-orderbeheermodules inclusief veel dynamische bedrijfsregels zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over verkeerde of ontbrekende ordergegevens.

Order Management

Automatiseer uw order management en verbeter de efficiëntie van uw organisatie. Meer weten? 

Customer Portal

Stop met ouderwetse communicatie en geef je klanten realtime inzicht. Lees verder

Automated Order Entry

Neem afscheid van handmatige actie en converteer orders automatisch.  Ontdek hoe

Capacity & Program Planning

Ontdek ons plug & play intermodal transport management systeem

Execution 

Vergemakkelijk uw operatie

Simply Deliver biedt de beste automatiseringsmethode & tools voor uw werksituatie. Ons doel is om uw werklast zoveel mogelijk te verminderen met zo min mogelijk procesveranderingen. Daarom hebben we een ultramodern planbord en visibility module ontworpen die op veel verschillende manieren zijn verbonden met de buitenwereld, zodat u op de meest eenvoudige manier de beste gegevens van uw leveranciers kunt krijgen.

Planboard

Plan eenvoudig uw intermodale spoor- en binnenvaartshuttles met onze grafische interface. Lees verder

Supplier Portal (Terminal / LSP)

Werk online samen met uw leveranciers en vergroot de grip op uw logistiek. Lees verder

Board Computer & POD

Mobiele app, boordcomputer of weblinks, wij zorgen ervoor dat u de gegevens (locatie, milestones en nog veel meer) op de meest makkelijke manier ontvangt. Krijg visibility

Platform Connectivity

Eenvoudige integratie met trackingplatforms voor naadloze realtime gegevensuitwisseling tijdens elke stap van de bedrijfscyclus. Connect nu

Settlement

Automatiseer uw facturatie

Perfecte logistiek kan alleen worden voltooid als u op elk moment van het transport volledige controle heeft over de winstgevendheid. Daarom hebben we een ecosysteem ontworpen dat u volledige controle geeft over de mogelijke kosten en opbrengsten. Bovendien, wanneer het transport is afgerond, maakt de softwareoplossing automatisch de klantfacturen aan en herkent het ook de leveranciersfacturen, zodat u niet hoeft te verdwalen in de e-mails, facturen …

Pre-Post Calculations

Binnen transport is verandering de enige constante. Daarom is het van belang dat u volledig op de hoogte bent van alle kosten en opbrengsten. Zo kunt u de winst juist berekenen. Meer weten

Profit Analysis

Analyseer de winstgevendheid van een klant, een reis of een order met ons Intermodal TMS

Automated Invoice Allocation

Verspil geen tijd met het verwerken van inkomende facturen. Laat Simply Deliver alle factuurregistraties en prijscontroles tegen afgesproken contacten automatisch voor u afhandelen! Ontdek hoe

Invoicing

Volledige facturatie met automatische opvolging. Bekijk de functionaliteiten

Connect, Collaborate
& Control met ons ecosysteem

Versnel real-time informatie-uitwisseling

Werk met ons softwareoplossingen probleemloos samen met ketenpartijen via elk mogelijk communicatiekanaal (API, Webservices, FTP, e-mail etc). Onze solide oplossingen maken het communiceren met zakelijke partners zeer eenvoudig. Of u nu een intermodale operator of vrachtwagenchauffeur bent, u kunt tijdens elke stap van de bedrijfscyclus informatie uitwisselen. Het biedt 100% zelfondersteunende tools voor uw dagelijkse bedrijf en vermindert de ondersteuningsvereisten met minimaal 50% voor alle communicatieproblemen!

VRAAG DEMO AAN

Het ecosysteem versnelt
logistieke digitalisering

Flexibele oplossingen waarmee klanten de hele logistieke keten kunnen managen. Van commercie en planning tot transport en facturatie. Daarom hebben we ons ecosysteem zo ontworpen dat u kunt kiezen voor een compleet Inter & Multimodaal transportsysteem, orderbeheersysteem of een enkele module die volledig kan worden geïntegreerd in uw bestaande systemen. U bepaalt wanneer, wat en hoe!

Ik wil mijn efficiency een impuls geven

Simply Deliver

CUSTOMER CASE

Duisport

Intermodal operator Duisport Agency Polska (dpa Polska) plans & connects supply chain partners with Simply Deliver software solution.

Bekijk case
quote review recensie aanhalingsteken

primeRail
primeRail tilt intermodaal transport naar next level met SaaS-platform Simply Deliver

KLANTCASUS
Cloud integratie oplossing
quote review recensie aanhalingsteken

Van den Bosch
Van den Bosch verbetert transport
visibility met cloud integratie oplossing

LEES VERDER
Neelevat Logistics harbour thumb
quote review recensie aanhalingsteken

Neelevat
Neele-Vat maakt efficiencyslag in order management proces

MEER WETEN?

Vraag demo aan voor het ecosysteem

Vul onderstaand formulier in.

Of neem contact op

Heeft u vragen over het Ecosysteem of een losse module?
Onze specialist hoort graag van u.

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?