KLANTCASUS

De redenen waarom Dincer eenvoudigweg moest leveren

Home » De redenen waarom Dincer eenvoudigweg moest leveren

Dincer is een marktleidend 3PL-bedrijf in Turkije. Ze hebben 300 eigen vloten en huren dagelijks ongeveer 200 vrachtwagens van de markt. Ze maken ongeveer 250.000 ritten per jaar. Ze hebben 21 magazijnen in 15 verschillende steden van Turkije en richten zich voornamelijk op het vervoer van gevaarlijke goederen.
DE REDENEN WAAROM DINCER EENVOUDIGWEG MOEST LEVEREN

Voor hun eigen vloot hebben ze een goede boordcomputeroplossing, maar voor de gehuurde vloot (die een lange of korte termijn verhuur kan zijn) hadden ze niets. Daarom waren ze niet in staat om 100% transparantie te bieden aan hun klanten!

WIE IS
DINCER?

Dinçer Lojistik, opgericht in 2003, levert gecontracteerde logistieke diensten aan nationale en internationale toonaangevende bedrijven die gespecialiseerd zijn in de sectoren chemie en gevaarlijke stoffen; chemie, petrochemie, verfstoffen, bouw, smeermiddelen, cosmetica, verpakkingen, industriële producten, de auto-industrie. Dinçer Lojistik, vooral bekend in Hazardous Goods Logistics, biedt een uitstekende en veilige logistieke service aan zijn klanten door zijn strategisch gekozen hoofdkwartier en 11 regionale transfercentra, een vloot van 18.000 voertuigen geregistreerd in zijn systeem, een eigen en gecontracteerd wagenpark van 275 voertuigen uitgerust volgens ADR-normen, SRC5 opgeleid chauffeurspersoneel, 250.000 ritten en 45.000 stopplaatsen per jaar.

Dinçer Lojistik werd geauditeerd door Cefic’s Safety and Quality Assessment for Sustainability (SQAS) voor de evaluatie van de normen voor veiligheid, beveiliging, gezondheid, kwaliteit, milieu en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van de logistieke dienst en Dinçer Lojistik kreeg een hoge score als bewijs van zijn succes op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. (source, www.dincerlojistik.com.tr)

250000

REIZEN PER JAAR

200

VRACHTWAGENS GEHUURD VAN DE MARKT

21

MAGAZIJNEN

Welke oplossing heeft SIMPLY DELIVER gerealiseerd?

We hebben onze connectiviteitsoplossing, mobiele app en portaaloplossingen aan DINCER geleverd als add-on bovenop hun TMS-systeem. Met onze mobiele app hebben ze volledige controle over hun charterchauffeurs.

Met onze connectiviteitsoplossing kunnen ze ook communiceren met elke chauffeur en/of klant via onze oplossingen (zoals WhatsApp, SMS, pushmeldingen).

Met onze portaaloplossing bieden ze hun klanten een SPOC (Single-Point-of-Contact) real-time tracking oplossing die een combinatie is van de gegevens die ze ontvangen van boordcomputers (van hun eigen wagenpark) en chartervrachtwagens (via Simply Deliver mobile app).

RESULTATEN

Real-time baanspoor
Minder handmatige handelingen voor backoffice-gebruikers
Real-time digital POD & Non-Conformity
Logo Dincer Lojistik

Heeft u vragen?

Neem doormiddel van het onderstaande formulier contact met ons op.

    Of neem contact op

    Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze specialist.