COLLEGA AAN HET WOORD | 05 September, 2023

Benjamin van Klaveren werkt al drie jaar bij Simply Deliver.

Time flies when you are having fun. Benjamin van Klaveren werkt al drie jaar bij Simply Deliver. Na zijn studie Logistics Management ging hij bij ons aan de slag als Product Owner. In deze rol heeft Benjamin de Intermodal Transport Management en Supply Chain Visibility modules onder zijn hoede. Hij is ervan overtuigd dat je met de juiste IT logistiek simpeler en leuker kunt maken.

Benjamin over de dynamiek binnen Simply Deliver: “Ik denk nog wel eens terug aan de tijd dat we met zijn drieën op kantoor zaten. Nu werken we met ruim 100 man aan het versimpelen van logistieke processen.”

“Het is ons doel om alles zo eenvoudig mogelijk te maken voor klanten. Het succes schuilt in samen ontwikkelen. En dat blijft niet onopgemerkt binnen de markt. Ik ben trots dat steeds meer bedrijven voor onze oplossingen kiezen. De markt ziet dat het anders kan: mensen zijn schaars en bovendien maken zij fouten. Juist door automatiseren kun je processen efficiënter maken.”

“Samen met de collega’s in het ontwikkelcentrum in Izmir bouwen we een systeem waar de hele intermodale transportwereld van kan profiteren. Wij zijn drukdoende om alle terminals, operators en andere intermodale stakeholders op elkaar aan te sluiten. Klanten kunnen hiermee vanuit één systeem de boeking naar meerdere ketenpartijen zenden. Dit netwerk wordt steeds internationaler. Hiermee ontstaat een pan-Europees digitaal intermodaal netwerk. Het mooie is dat je als operator of forwarder zo aangehaakt bent.”

Hoe nuttig was deze pagina?

Klik op een ster om deze te beoordelen!

Gemiddelde waardering 0 / 5. Stemtelling: 0

Tot nu toe geen stemmen! Wees de eerste die deze pagina waardeert.

Het spijt ons dat deze pagina niet nuttig voor je was!

Laten we dit bericht verbeteren!

Vertel ons hoe we deze pagina kunnen verbeteren?